Hekwerken

Onze hekwerken zijn zeer functioneel te gebruiken en bieden wij aan vanuit een centrale voorraad van restpartijen (tegen zeer scherp tarief) en/of nieuwe hekwerken (tegen voordelig tarief). De hekwerken van Voordeelhek zijn een nette afscheiding voor uw tuin of bescherming bij water voor kinderen of huisdieren. Hierbij zijn de hoogtes van 80 cm tot 120 cm geschikt. Voor een meer afschermende functie hebben wij hekwerken tot wel 223 cm beschikbaar, deze hekwerken zijn ook ideaal om te laten begroeien met klimplanten waardoor er een mooie groene omheining ontstaat.

Voorbeelden tuin


Kleuren en afmetingen

Onze hekwerken, poorten en palen zijn beschikbaar in verschillende kleuren coating en gegalvaniseerd, hieronder ziet u de beschikbare kleuren qua coating:


De dubbelstaafmat hekken zijn leverbaar in de diktes 6/5/6, 8/6/8 en in de goedkoopste variant van 3D 5x5mm (zie afbeelding hieronder). Bekijk voor prijzen de prijslijst of neem contact met ons op.Offertes en vragen

U kunt een offerte aanvragen via het offerteformulier. Gezien de wisselende voorraad is het mogelijk dat we niet alle gewenste hoogtes in de juiste kleur op ieder moment beschikbaar hebben. Wij doen u graag een offerte toekomen van de door u gewenste hekken op basis van de bij ons beschikbare voorraad, dat kunnen zowel restpartijen of nieuwe hekwerken zijn. In onze offertes vindt u gegarandeerd scherpe tarieven!. Wanneer u alleen nieuw hekwerk wilt hebben kunt u dat aangeven in de tekst op uw offerteformulier.

Vragen per mail of telefonisch zijn altijd welkom. Ook bent u welkom om een kijkje te nemen bij onze hekken.

        

© Voordeelhek.nl Webcart toolBy Webcart