Poorten en palen

Wilt u uw hekwerk voorzien van een opening? Dat kan! Wij leveren zowel enkele als dubbele poorten in diverse kleuren en hoogtes. De enkele poorten zijn standaard 100 of 125cm breed, ook 150cm is verkrijgbaar. De dubbele poorten zijn verkrijgbaar in een breedte van 2, 2.4, 3, 4 of 5 meter. De dikte is standaard 8x6x8mm.

Voorbeelden poorten


Afmetingen en kleuren

De poorten zijn leverbaar in dezelfde dikte, hoogte en kleuren als de hekwerken. De poorten zullen in de juiste maat qua breedte en hoogte en juiste kleur voor u besteld moeten worden en de levertijd bedraagt enkele weken. De de inlooppoorten met diktes 6-5-6  en 8-6-8  zijn verkrijgbaar in de breedtes van 100 cm en 125 cm, de prijzen hiervan kunt u terug vinden op de prijslijst. Voor de bredere poorten kunnen wij u een prijs aanbieden indien gewenst. De maximale breedte is 5 meter.


Palen

De palen zijn leverbaar in verschillende hoogtes waarbij rekening gehouden moet worden met de grondsoort en de versteviging die gebruikt zal worden bij het plaatsen van de palen. De palen zijn standaard leverbaar in de lengtes vanaf 160 cm tot en met 320 cm en in dezelfde kleurstelling als de hekken. De palen kunnen ook worden geplaatst op een houten ondergrond zoals een vlonder of bijvoorbeeld een entresolvloer. In dit geval wordt gebruik gemaakt van een kokerprofiel, welke wordt bevestigd op de ondergrond en waar de paal overheen wordt geplaatst. De prijs van de palen en kokerprofiel kunt u terug vinden op de prijslijst.

Bevestigingsmaterialen

Om de hekken eenvoudig en toch netjes te kunnen monteren gebruiken wij kunststof afdekkappen en specifieke bevestigingsbeugels. Hieronder ziet u hoe eenvoudig de montage hiervan kan worden uitgevoerd. De prijs van deze materialen staat op de prijslijst.

© Voordeelhek.nl Webcart toolBy Webcart